sobota 5. ledna 2013

Krooked video co má o dimenzi víc



Osud tomu tak chtěl, aby se tohle celosvětově první skate video natočený ve 3D už před více než 2 roky tak nějak ztratilo v propadlišti dějin bez většího ohlasu.


Nikdo slastně nevzdychá se zasněným pohledem upřeným do dálky "jojo, Krook3D, to byla pecka, to video mám rád". Ba právě naopak - díky multidimenzionální technologii, která nebyla v roce 2010 zdaleka tak rozjetá jako dneska, mám za to, že většina lidí tohle video totálně zazdila.

Přitom je to ale hrozná škoda, protože videa od Krooked skateboards, který založil sám velký Gonz, patřily vždycky mezi videa, který rozhodně nešly s mainstreamem. Ať už se jednalo o Gnar,gnar! nebo Kronichles jednalo se o nálož nesmyslů a super zábavy. Krook3D v tomhle ohledu rozhodně nevybočuje z nalajnovanýho směru. Team manažer Gonz má o podobě svýho týmu jasnou představu a ta zaručuje super podívanou.


V týmu najdeme Washingtonskýho fandu Ramba Bobbyho Worrresta a jeho překvapivě lehkej a rychlej štrýt skateboarding, kterej odporuje jeho tělesný schránce. Kalifornskýho Mika Andersona, kterej všude lítá hrozně rychle a sází strašný bomby (a co na tom, že dopadnul doprostřed setu schodů, kterej ste mysleli, že přeskočí). Stará páka Dan Drehombl - symbol pivotu do fakie v rádiusu se žvárem v hubě. Pár flow jezdců a samozřejmě pan majitel sám. Btw. na session v jednom profláklym ditch spotu se objevil i Koston, kterej, zřejmě aby na Gonze udělal dojem, nasázel víc triků než v samotným Pretty Sweet!!


Jestli čekáte klasickou strukturu: Intro - nakopávací first part - dva nemastný profily - týmová montáž - další dva neslaný party a Bangin! last part, tak budete možná zklamaný. Celý video je taková půlhodinová koláž celýho týmu při cruisingu, na různejch spotech a nechybí hodně vtipnejch scének, občas nějaká animace v pozadí.

Celkově to v člověku zanechá pocit jako hodně příjemně udělanej Off the grid, akorát to má skoro půl hodiny....ale nudit se nemáte šanci! Sociálům, který nevlastněj 3D,je souzeno (stejně jako mně)shlídnout tenhle kousek v trapným 2D ....pokrok nezastavíš!





Žádné komentáře:

Okomentovat