neděle 8. prosince 2013

No tak ale kurva už!


Nejčastěji pro ně slýchávám označení "homoběžkaři" - takový ty malý děti, který si ve skateparku stoupnou vždycky na to nejblbější místo, protože jim nikdo nevysvětlil, že je hodně blbej nápad stát na transferu a pak už jen lítaj silný slova. Takže o nich říkáme, že jsou to kokoti, věc, kterou dělaj, je totálně trapná atd atd.





No a teď si představte, že tyhle lidi, který se zabývají tím, čemu my nedokážeme přijít na jméno, mají v Praze vlastní halu! Tisíc let na to všichni v nadávaj, že v Praze není v zimě kde skejtovat a koloběžkáři jsou schopný to takhle udělat? Prostě je s náma něco špatně, protože je vidět, že kde je vůle, je i cesta! Neznám sice pozadí okolností, jakýma celá tahle věc vznikla, ale fakt, že vůbec existuje je dostatečně výmluvnej!

Skateři nechápou.....
Takže až mi malej capart v Gizmania hale řekne, že jsem "homoboardař" a ať se mu tam nepletu, srazim paty a půjdu do hajzlu přemejšlet, proč nemaj skateři za tolik let vlastní halu. Ale třeba budou v Gizmania hale Mirkové Dušínové a blahosklonně nám odpustí naše kecy na adresu koloběžkářů a nechají nás zajezdit si...

Víc podrobností o hale zde: http://www.scooting.eu/?cat=11




6 komentářů:

  1. Pokuď nějakej skejťák hazí všechny koloběžkáře do jednoho pytle tak to je prostě idiot kterej nepřemejšlí... Myslím si že každýmu se pletou malý děti v parku na koloběžkách do cesty, když si tohle uvědovíte určitě vás nikdo nepošle do pi** v gizmanii.

    OdpovědětVymazat
  2. JA VÁM ŘEKNU VŠEM KDE JE PROBLEM!! po celel ČR stavite vysraný betonáky, kde v polovine z nich se neda normálně zajezdit! STOJI TO PENEZ JAK PINDA a až ted zjistíte že nežijete v tropickým pásmu, kde je aspon 10 mesícu teplo??? KDYBY ASPON JEDEN KOKOT PŘEMÝŠLEL a místo zasranýho betonaku postavil pořadnou halu (PRO VŠECHNY SKUPINY), ktera má využití v ČR celých 12 mesiců!! ne jak BETON VENKU na 2,5 mesíce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Hele Cajt Habok ve Františkových Lázních je taky BETON a využívá se 6 měsícu,ale pravdu máš že si tam nezajezdíš taky jezdim na scoot a jsou tam samí BMX a Skate z Karlovarskeho kraje :( Ale prachy jak svině

    OdpovědětVymazat
  4. myslím že by nebyl problém sdílet naše parky i s klukama ze skatu jde jen o to jak dokážem komunikovat ne? co bych dal za to aby jsme přijeli do parku nebo na stalin a nemuseli poslouchat že jsme buzny.. možná by tu nemusela bejt jediná hala kdyby jsme všichni usilovali o to samý..+ další věc je že dohromady je nás tu strašný množství a na to by se dalo taky klidně upozornit a vytěžit z toho na praze/skateparcích mnohem víc. Stále jen čekám kdy skončí období rádoby "válek" který tady mezi náma probíhaj a myslím že dohromady by se lépe řešil i problém s malými dětmi na koloběžkách?! nebo nesouhlasíte? za sebe si troufám říct že v čechách už je scéna lidí v koloběžkách co se na tom jenom nemotaj a netočej tailwhipy na strašnicích ale parta lidí který cestujou po světě a jezděj na úrovni a když neni problém být kamarád se skaterem v zahraničí tak proč to nejde tady? možná právě tahle věc nás dělí od ježdění v teple pod střechou.. samo se to nepostaví a neprosadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líp bych to nenapsal, Dane! Klobouk dolu! V Nemecku se stavej oddeleny parky pro skatery a samostatny pro kolobezky, ale to je luxus, kterej u nas neni moc realnej. Chce to vic vzajemny tolerance, vo tom zadna!

      Vymazat
  5. Bav se s debilem bez klacku

    OdpovědětVymazat