pondělí 30. září 2013

Korporátní hovno - David Deery

Přeloženej článek z anglicky píšícího zahraničního skate média tu ještě nebyl, tak proč neudělat malou změnu. Tenhle artikl od Davida Deeryho z Kingpinu je docela vtipnej! Enjoy!

Přísáhám, že pokaždé, když se Chris Cole když na něj kamera namíří záběr, napije toho energiťáku, můžu se podělat smíchy. Jako by nestačilo, že koukám na Street league za slunečnýho nedělního odpoledne, ale PROBOHA kdo s troškou soudnosti se musí napít energiťáku pokaždý před tím, než udělá frontside do fakie crooksu na podělaný hubbě z 10 schodů?



Co přijde dál? Vyplatí McDonalds někomu mega za to, aby se na finále Street oháknul jako Ronald McDonald? A víte, že to neni zas tak špatnej nápad? Představte si to zvrhlý potěšení z toho, jak si tenhle týpek v klaunským kostýmu osedlává koulema rail, když mu ujedou nohy z tailslidu. Vidina toho, jak si Ronald McDonald nandavá koulema o rail má nevyčíslitelnou hodnotu!



Což mi připomíná, že bysme měli každou chvíli dostat sponzoring od kreditních karet! Dává to totiž smysl - není nic lehčího než dát jeden podprahovej snímek starý dobrý Visy doprostřed skate klipu, protože profík potřebuje zaplatit letenku do malý asijský vesnice, aby tam nafotil svůj bluntslide na zídce z 8 schodů, vedle který visí dvouprstí lenochodi...první třídou samozřejmě. Letenka do Bumfuck v Thajsku ( těžko přeložit, ale ten smysl vám asi dojde :) koštuje zhruba 2000 Euro. Celodenní výlet na lodi do džungle a večeře z rybích vnitřností - 29 Euro. Jen tak pro srovnání ;)



Sakra já bych měl být komeční agent! No tak Samsungu! Udělali jste reklamu s Jay-Z, kterou jste nám znechutili celý album, tak proč si teď nevzít do parády trošku skateboardingu? Můžeme udělat video Nyjaha Hustona jak dělá backlip na všech railech  v Berrics a přitom používá všechny ty hustý aplikace Samsungu Galaxy jako například, že mi volá jak vypadá ta sponzorská smlouva s Shell nebo US Army.


Jsem talent od přírody! Proč zůstávat jen u reklam? Proč rovnou nenatočit tématickej film? Proč ještě nevzniklo Gleaming the Cube 2 pro pána boha? Tentokrát místo Tonyho Hawka použijeme Rileyho a příběh bude o tom, že Riley zjistí, že jeho adoptivní bratr nespáchal sebevraždu, ale byl úkladně zavražděn gangem golfistů, který nenávidí skateboarding, protože díky němu přišli o svůj slot na ESPN. Takže Riley se svým gangem ( řeč je samozřejmě o Baker squad ) hledají vrahy, všude skejtujou, platí kartama Visa a k dorozumívání používají Samsung Galaxy.


Závěrečnej fight pak proběhne na parkáči u McDonaldu, kde Rileyho gang mává skejtama, golfisti mávaj devítkama holema od Nike. Krev stříká, tříští se lebky a nakonec Baker squad stojí zbrocení krví vítěžně uprostřed kopce mrtvol golfistů. Pak přijde řada na speciální cameo Chrise Colea, který stojí opodál. Podívá se do kamery, napije se energiťáku a řekne: "Sááákra, ty se neměli nikdy navážet do skejťáků!" ......ááááá střih!!!

Originální článek najdete na: http://kingpin.mpora.com/featured-content/on-glue-corporate-scheisse-by-david-deery.html


Žádné komentáře:

Okomentovat