pátek 13. září 2013

Emerica Made -chapter one: vraždy ve 100km/h


Po každým dobrým videu mám vždycky pocit, že ten skateboarding už prostě nemůže jít dál, že to není fyzicky možný a přibližně tři měsíce po tom si opakuju tu samou větu. V tomhle ohledu je Emerica Made a jeho první kapitola přesně ten typ videa - podíváte se na něj, s odpuštěním se poserete a čekáte co bude příště.

" 'merica" si vybrala pro první díl videí na pokračování hodně silnou sestavu mlaďasů ze sevýho týmu - Collin Provost, Leo Romero a Brandon Westgate, které v intru doplňuje "unknown killa" Jeremy Leabres.

Vizuálně si video zachovalo hodně ze Stay Gold včetně rockových hudebních podkladů, které profily vhodně doplňují, ale nová pecka do přehrávače z nich asi nebude. Prostě je to spíš kulisa k neuvěřitelně promáklý kameře a střihu Jona Minera.

Popisovat, co kdo dělá za triky asi nemá moc smysl. Hlavně se připravte na to, že všichni 4 pánové by mohli na skejtu jezdit GP, takže tempo videa je strašlivě zběsilý - než vstřebáte vraždu na railu z 20, už jste propásli další dvě.

Co se jednotlivých profilů týče:


  • Jeremy Leabres - youngblood, klasickej Emerica rail zabiják, stylem hodně podobnej Romerovi (ten to taky nemůže dělat věčně, takže takovej nástupce:)
  • Collin Provost - totální šílenec, má i pár záběrů z bazénu, což video příjemně oživuje, tutově adept na SOTY
  • Leo Romero - fuckuje celej skate shoe industry s jejich Lunarlonama a jinejma gelama a technologiema, protože všechno dělá v Lacedech bez kaniček; jeho klasická našláplost dovedená do extrému
  • Brandon Westgate - nemá cenu nic psát, tady jsou všechny slova zbytečný; last trick (spoiler alert: 360 flip :)) museli točit snad z helikoptéry
Na závěr lze jen vyjádřit uspokojení nad tím, že se při natáčení nikdo nezabil, nebo ze sebe neudělal doživotního mrzáka, protože tohle je už fakt o hubu!


Žádné komentáře:

Okomentovat