pátek 5. července 2013

Thrasher tlačí na pilu ....

Zatímco v Berrics po jejich posledním stěhování povážlivě ubylo zajímavejch tváří a projektů konkurenční Thrasher mag začal hodně šlapat do věcí, který se na něm objevujou. Ne snad, že by byly dřív špatný, ale Berrics měli prostě navrch....zdá se, že teď už pominula móda mít Recruit nebo Battle Commander video na Berrics, ale v kurzu je vydat full part pro Thrasher.

V poslední době se tohohle trendu chytla tři hodně zvučná, ale mediálně míň provařená jména - legendy Dan Murphy ( pamatujete Nike - Nothing but the truth a song Raye Charlese?) a Dave Bachinsky ( otázka Who the fuck is Bachinsky? je pořád aktuální), kteří udělali společnej profil a nově taky Ron Deily ( možná si ho pamatujete ze Zoo York - State of Mind).

Oba tyhle profily (a ostatně všechny od Thrasheru z poslední doby) jsou charakteristický hlavně návratem starších osvědčenejch jmen, který jsou synonymem super stylovýho a neokoukanýho skateboardingu, bez toho už to dneska moc na tomhle levelu nefunguje. Skvělý jsou ale obě videa svým zpracováním - "scénář", střih, ale hlavně HUDBA!!! Ať jsou party týpků z DGK sebevíc našláplý, když si pustíte před skejtováním ukolíbavkovej rap, asi vás to na ježdění moc nenažhaví, což u těchle dvou partů rozhodně neplatí.

Dost slov, nechme mluvit činy!



Žádné komentáře:

Okomentovat