středa 12. prosince 2012

"Fotoreport" Pretty Sweet v Garáži

Keenan Milton 4ever!

Ačkoli to včera dost dlouho vypadalo, že se bude avizovaný promítání odehrávat pro skupinku, kterou by šlo spočítat na prstech jedný ruky, nakonec byla účast, vezmeme-li v potaz velikost Garáže, relativně slušná.

Oproti plánu se začalo promítat o zhruba 15 minut dřív. Jako improvizovaný držák na promítačku posloužil stojan na skejty (patří mu velký respekt za to, že v průběhu promítání neposlal projektor k zemi, protože výsledná konstrukce nebyla zrovna dvakrát stabilní), nad kratší část rampy se přivázalo plátno, natáhly repráky, obecenstvo se usadilo a mohlo začít promítání nejlepšího skate videa ever.

Divácká tribuna

O hodinu a dvacet minut později rozsvícení světla v rampě odhalilo spadlé čelisti, provizorní kino se opět sbalilo a následovalo skejtování až do zavíračky, protože po tomhle videu prostě nejde jen tak sbalit skejta a jít domu....

Mike Mo čekuje Garáž

Na závěr chci poděkovat všem, kteří se na téhle první promítací vlaštovce podíleli a pomohli nám s ní! Special thanks patří organizaci Proxima Sociale, která nejenže klub provozuje, ale navíc zapůjčila i projektor a plátno a pak taky určitě Hankovi z český distribuce Girl a Chocolate, že nám promítání povolil a nezavolal na nás OSU :) Díky!!

Žádné komentáře:

Okomentovat