středa 12. září 2012

Termitiště - první a poslední mohykán Insight Builders

Po delší době jsem se vrátil na místo činu prvních DIY pokusů Insight bandy v Praze. Je to nepříliš známý spot přezdívaný Termitiště.Možná právě díky tomu, že o něm moc lidí neví, jako jeden z mála ještě stále stojí a je ve slušným stavu.
Spot se nachází na Proseku. Pokud pojedete metrem, vylezte na Střížkově, dejte se přes křižovatku směrem k mostu přes Libereckou dálnici, ten přejděte a dejte se hned za mostem po schodech doprava dolů a po prvním setu schodů jděte rovně do křoví a .....violá!







Trošku bordýlek




Jako všechny podobný pražský spoty je i tenhle umístěnej v nánosech bordelu a špíny velkoměsta. Jedná se o malou "minirampu", kde jsou uvozovky opravdu na místě, protože výška rádiusu odpovídá dvěma tvárnicím. Pokud jsem kdysi v minulosti o čemkoli z dílny Insight Builders napsal, že  je to moc prudký, tak v porovnání s Termitištěm nebylo asi nic ani z poloviny tak šakalsky strmý jako tyhle dva pidi rádiusy. I obyčejnej rocknroll je na tomhle místě požehnání, fifty zázrak a kdo udělá sérku tak je Pánbu....sranda to ale každopádně je :)

Vrch plynovýho rozvodu
Co by kamenem z Termitiště dohodil najde člověk ještě jednu věc, která dokáže potěšit oko skatera: o kousíček dál se totiž nachází rozvod plynu (nebo co to sakra je? Kryt?), jehož betonová střecha je poseta několika pyramidkama, které se měřítkem dost blíží samotnému Termitišti. Na polety a transferky asi rovnou zapomeňte, ale dá se tady taky docela dobře vyblbnout, jen bacha abyste si to nenasměrovali do nesčetných hromad bordelu všude okolo....bleah!
"Rozplizlejší" pyramidka v rohu

Žádné komentáře:

Okomentovat