pondělí 10. září 2012

Interview: SOLE Tech CEO Pierre-Andre Senizergues

Pokud Vám výše uvedené a těžko vyslovitelné jméno nic neříká, vězte, že tenhle pán je zakladatelem a vlastníkem ( což se dneska obzvlášť počítá ! ) malého impéria jménem SOLE Tech, které sdružuje značky Etnies,Emerica, Altamont, Thirty Two, Etnies Plus a moje oblíbené výzkumné pracoviště STI Lab.
Pierre není maník, ktereý by se přes mrtvoly hnal za bohatstvím, ale naopak podporuje či přímo vytváří spoustu dobročinejch akcí většinou s eko-akcentem, který by vůbec dělat nemusel, ale očividně má velkej smysl pro společenskou zodpovědnost, takže nad věcma přemejšlí nejen trošku jinak,ale hlavně asi o něco dýl....
Pluhy z Androbotu si dal tu práci a pro ty z vás, kdo nevládnete cizími jazyky rozhovor přeložil a najdeteho na  Androbot webu.

Po přečetní rozhovoru si tak možná příště, až budete ve skateshopu stát před sekcí s botama uvědomíte, že botky od Etnies a Emericy maj v sobě něco navíc a budete vědět, že tomu, kdo je pro vás vyrobil záleželo i na něčem jiným, než jen jak z vás dostat co nejvíc prachů.

Žádné komentáře:

Okomentovat