sobota 30. března 2013

Boty, boty a zase boty

Vypadá to, že nadcházejcí skate sezóna bude z hlediska skate bot slušně našlapaná. Asi už všechny trošku unavujou informace typu: New Balance a Crocs budou vyrábět skate boty, Converse budou mít Lunarlon, takže pokud to někdo náhodou nevíte tak už dávno patří pod Nike......a další milion informací, který normálnímu smrtelníkovi můžou bejt srdečně jedno. Já vyzdvihnu pouze info, že Rodrigo TX po rozpadu éS teamu konečně našel novýho chlebodárce, kterej ho zásobuje botama - Adidas. Filozofický úvahy necháme stranou, Rodrigo si sponzora určitě zaslouží, takže good for him!!

Ještě bych chtěl zmínit dvě legendy, který letos představí svý promodely a že to jsou opravdu zvučný jména:

Prvnm není nikdo menší než Koston, kterýmu Nike udělal druhej promodel bot. Upřímně řečeno (a Koston i designéři od Nike to v nějakým videu přiznávali) - co měnit na botě, která je skoro dokonalá? Takže kluci pro jistotu nezměnili skoro nic a když už, tak vizuálně spíš k horšímu, funkčně uvidíme jestli budou boty lepší.
Jelikož maj ale samozřejmě v Nike peněz jak šlupek tak to, co odbyli na botách, vynahrazujou na malý microsajtě, která se mapuje Kostonovu kariéru. Kde kdy co udělal...no prostě hromada informací v super podobě....

Oslím můstkem od Kostonovy boty se dostanem k druhýmu pánovi, o kterým jsem chtěl mluvit - Kostonův novej promodel má totiž na špičce velkej panel z jednoho kusu, takže dost připomínaj model od Emericy - Reynolds Cruisers.Správně - the Boss přichází po delší odmlce s novou botou. Narozdíl od zbytku trhu se nerozhod jít cestou zalíbení se masám, což ostatně nikdy nebyl jeho styl. Nízký vulkanizovaný boty s minimální ochranou nahradil high top s cupsolem a nadstandartním systémem tlumení dopadů a hlavně pořádný odvětrávání.  Drew prostě nebude dělat to, co děcka chtěj, ale nechá je přijít si na to, že to, co dělá on, je prostě nejlepší. Z microsite The Reynolds sice okatě neřvou prachy, ale je znát, že ji prostě dělaj skateři.

Nevim jak vy, ale já si objednám nový Reynoldsy až je zejtra oficiálně představí, protože ačkoli mám Kostona možná radši než Bosse, z Emericy ten skateboarding přímo kape.....a na závěr jedna tématická:)

(mimochodem Leo si kupuje Nike a z toho vyplývá.........???? :))


Žádné komentáře:

Okomentovat