čtvrtek 14. února 2013

Co jste hasiči...


Co má člověk taky furt dělat! Venku neni ani sníh, ani sucho. Jediný co se dá s jistotou říct, je, že je venku prostě hnusně. To znamená - Slídění a hledání spotů na nesmyslnejch místech po tisícátý. Klapka! A jedem!


Tady je taková malá inspirace, kterou můžete ve svým okolí na jaře nebo na podzim vyzkoušet. Úmyslně vynechávám léto, protože jestli se v těchhle místech budete pohybovat v létě, určitě nebudete mít moc šancí si tam zaskejtovat. Řeč je o obecních koupalištích.


Najít takový koupaliště není nic složitýho,pokud není ve vašem městě nebo obci, nějaká okolní víska určitě podobným zařízením disponuje. Někde představujou požární nádrže a koupaliště totožný pojmy, ale většinou jsou koupaliště rozlehlejší a líp udržovaný než nádrže. S tou údržbou taky souvisí nejlepší příležitosti na skejtování - aby se ctihodní občané necachtali v bordelu, kterej do koupáku v zimě napadal, přichází většinou na jaře ke slovu místní sdružení dobrovolných hasičů, nebo se chopí kýblů celá ves a nádržka se vypustí a vyčistí. V tom momentě je dobrý zbystřit a pokud je vhodná příležitost, zůstane koupaliště pár dní vypuštěný a to je ideální moment.


Hasiči potřebujou ukázat, že nejsou dobrý jen k tomu, aby pořádali plesy a sem tam uhasili nějakou kopu slámy, takže poctivě dokumentujou a publikujou. Tady je pár skvostů, který jsem posbíral různě po netu, tak koukněte jestli nemáte něco poblíž! Tenhle "desk research" je dost na prd v tom, že když už konečně něco najdete, ví Bůh jestli, až se na místo někdy až bude konečně hezky dostanete, bude daná věc vůbec sjízdná, jelikož většinou nebyla určená k tomu, aby se tam jezdilo na kolečkách o průměru cca 55mm.

Bítouchov - pomáhá celá ves

Ale stálo to za to!

Koupák v Číhani
Číhaň ještě jednou

Ve Vestci to taky nevypadá špatně

Příkosice - kdesi u směr Plzeň, myslím.

Nádržka v Chýšti - odsud jsem snad viděl i skate fotku

Můj favorit, ale nevím kde to je. Vím jen, že to čistili dobrovolný hasiči z Malešic. Kdybyste někdo věděl, kde to je, dejte vědět!!


Ještě jeden pohled na krásnou neznámou :)
A takhle to může vypadat : M.Juha aka JZD - bs flip, koupaliště Stýskaly

Žádné komentáře:

Okomentovat