pátek 12. října 2012

KICK TO KILL!!!

Jsou toho plný časopisy, internet, videa, nákupáky   - přehršle zaměnitelnejch jmen, triků, fajvek na botách, Shake Juntů na gripech, Havlovskejch slim fit kalhot, longboardíků, krujzříků a kdoví čeho všeho ještě. Přišel čas, aby někdo řek DOST! lurkerům a haterům na diskuzích na Skaterocku. Někdo by měl zastavit nekonečný sdílení Instagramovejch nesmyslů, který z nás dělaj otroky "skejťáckýho paradigmatu" ( pro případné zájemce doporučuji knižní titul Média, psychoanalýza a jiné perverze), který se jen točí kolem tupýho promítání sebe sama skrze skate značky. I takový debílci, co pláčou na svým blogísku o tom, jak je to všechno špatný by měli dostat do držky!




Je na čase ukázat, že skateboarding není jen hračka pro děcka, módní doplněk pro puběrťačky, ale ani zdroj mamonu a dojná kráva pro cirkusy typu Street League a lobby energiťáků! Vyhlašujeme skejtovou třídní revoluci!! Konec přizdisráčství! Vytáhněte kukly, kudly a  džínový vesty! Přichází MANWOLFS!!!

Tahle banda skejtovejch sígrů,který byste ve svým parku potkat asi nechtěli, pochází z málo známýho filmu se skejtovou tématikou MACHOTAILDROP, na jehož vzniku se podílel i éS footwear ( och, jak ironické, že impluz pochází z korporátní sféry a je tedy nejspíš motivován ziskem!), John Rattray a Rick McCrank. Nicméně Manwolfové přežili jak film, tak i éS a žijou si vlastním životem.


Filozofií Manwolfů je fascinace čímkoli brutálním a dle jejich hesla KICK TO KILL je jasný, že násilí jim vůbec neni cizí, ba naopak jde o formu seberalizace. Jakkoli jde samozřejmě z větší části o nadsázku, má tohle hnutí v sobě cosi sympatickýho, protože narozdíl od veškerý komerce ve skateboardingu ( a nejen v něm!) nepostrádají autenticitu, surovost a opravdovost, která zoufale dnešnímu světu chybí. Smyslem je ukázat, že k tomu, abyste se na skejtu bavili vůbec nepotřebujete nejnovější model P-Rodů a jiný hipseřiny. K dokreslení dojmu poslouží výňatek z ofiko textu distributora filmu:

Snem každého skatera je stát se profesionálem a být angažovaný velkou společností. Ale jaké stinné stránky má celoživotní kontrakt a jak se k celému kultu staví divocí skateři žijící v lesích okolo opuštěného zábavního parku?


Mytologie vlkodlaků se  omezuje prakticky na dva symboly: zlatou useknutou ruku, která vládne magickou silou a ještě vyobrazením jednoho z Manwolfů, kterej většinou zdobí záda džínovejch vest, skejty nebo motorky.....Duchovním vůdcem,hlavou  nebo alespoň zakladetelem hnutí je Billy Wood.

Pokud máte taky dojem, že je něco špatně, přidejte se do řad Manwolfů!!! Přidávám dvě "agitační" videa, abyste věděli zač je toho loket! BE A MANWOLF TODAY!!!!








1 komentář:

  1. Všem posra#*%! haters bych přál, aby k nim do pokoje, kde sedí u svýho PC a píšou přizdisráčský komenty na cokoliv, přišly manwolfs a rozmrd*#! to tam na hadry!!!!!!!!Hell yea, all hail to the manwolfs!

    OdpovědětVymazat